KONKURSE, FESTIVALE, KONCERTE
AKTIVITETE TË ZHVILLUARA NË PERIUDHËN
1998-1999JANAR 1998

Takim me artiste shqiptare ne Seline e Shoqates "Harmonia Fot" 

 

 SHKURT 1998

Çmim të parë (në kategorinë e interpretuesve)
me këngën "Piazza Grande" të Lucio Dalla
në edicionin e 9-të të "Una Voce per l'Inverno",
Konkurs i organizuar nga shoqata kulturore e muzikore "LUPUS".
MAJ 1998

Koncert në selinë e shoqatës "HARMONIA"
me rastin e festës "Madonna del Buon Consiglio"SHKURT 99


Figurant në filmin "LA FAME E LA SETE"

të Antonio Albanese në portin e Civitavecchia.

 

MARS 1999
GJYSMËFINALIST
me këngën "QUESTA STORIA" të Ferdinand Bjankut
në "Cantare Italiano", zëra të rinj për diskografinë,
konkurs i organizuar nga CBS MUSIC.PRILL


"MUSICA TRA AMICI"
Koncert me Ferdinand Bjankun
e të ftuarit e tij.

Mbrëmja e organizuar nga shoqata kulturore
" IL SIMPOSIO" dhe nga "DIARIO ROMANO"MAJ 1999

"A VOICE FOR EUROPE 1999"

FESTIVAL I KËNGËS EUROPIANE

Konkursi i 4-t për Artistë të Bashkimit Europian

GJYSMËFINALIST
me këngën "SE MI LASCI NON VALE" të Julio Iglesias

organizuar nga TWO ARTS
dhe nga shoqata "NOI CON LORO"

 
MAJ 1999

Koncert në Firence për komunitetin shqiptar në Itali


 
QERSHOR 1999

ÇMIM TË DYTË (kategoria interpretues)
me këngën "SENZA AMORE" të Adriano Celentano
në edicionin e 9-të të Konkursit
të organizuar nga shoqata kulturore e muzikore LUPUS

 

| fillimi i faqes |

 


© Copyright Ferdinand Bjanku