AKTIVITETE TË ZHVILLUARA NË VITET
2000-2001

 

 
SHKURT 2000
"SOTTO IL CIELO CHIARO"
Koncert i organizuar nga shoqata kulturore dhe artistike e komunitetit "Sant' Egidio".
I ftuar nderi VIKTOR GJOKA Artist i Popullit


MARS 2000


 


Çmim të tretë (kategoria interpretuesve)
në edicionin e 10-të të konkursit "UNA VOCE PER L'INVERNO",
i organizuar nga shoqata kulturore e muzikore "LUPUS"

MARS 2000

 

GJYSEMFINALIST në "CANTARE ITALIANO"
zëra të rinj për diskografinë, konkurs i organizuar nga CBS MUSIC.

 

MARS 2000


Çmim të parë
(kategoria e Autoreve te kengeve)
në konkurs i organizuar nga shoqatat kulturore e muzikore LUPUS
"UNA VOCE PER L'INVERNO"

 

MARS 2000

 

"MIMOSA"
koncert i organizuar nga shoqata ndërkombëtare A.I.D.A 2000.

Romë, 21 shkurt (E.Koliqi - QIK)
Të dielën, më 20 shkurt, zemra e lashtë e Romës buçiste shqip, kurse kënga e ëmbël shqiptare jehonte në shenjë të përurimit solemn të Shoqatës Ndërkombëtare të Gruas Shqiptare «AIDA 2000», të themeluar ditë më parë.

Në mesditë, në sallën e madhe teatrore «Orion», para afër 1000 shikuesve u shfaq koncerti shqip, me ç'rast të pranishmit i kënaqën me muzikë shqiptare këngëtarët: Bujar Qamili, Rregjina Sima, Shpresa Spaho, Ferdinand Bjanku, Kozeta Hajdini e të tjerët, si dhe humoristi i famshëm shkodran Zef Deda

 

MAJ 2000

GJYSEMFINALIST në konkursin e 5-të për artistë të Bashkimit Evropian
"A VOICE FOR EUROPE 2000" të organizuar nga TWO ARTS

MAJ 2000

FINALIST në zgjedhjen diskografike për kompakt diskët "I BIG DEL DOMANI N°13", i organizuar nga MAMAS RECORDS.

QERSHOR 2000

Çmim të tretë
(kategoria interpretues)

"UNA VOCE PER L'ESTATE"

edicioni i 10-të i organizuar nga shoqata kulturore e muzikore LUPUS.

DHJETOR 2000GJYSEMFINALIST në Festivalin e 39-të të këngës shqiptare.
Kënga e paraqitur: "Thërras një melodi"
teksti dhe muzika Ferdinand Bjanku.

DHJETOR 2000

"SOFRA SHKODRANE"
Festa e Vitit të Ri me këngë shkodrane.

 

DHJETOR 2000
KËNGA SHKODRANE, takim me interpretuesit më të njohur të këngës shkodrane i organizuar nga shoqata "DASHAMIRËT E KËNGES SHKODRANE"

SOFRA KORÇARE
Me këngë tipike të Korçës.

 

JANAR 2001Kultura-Vlerat dhe e ardhmja, takim i organizuar nga Instituti Italian i kulturës sociale Don Bosco

 

10 MAJ 2001 


"IL MONDO E' MUSICA" (BOTA ËSHTË MUZIKË) grupe muzike popullore e folkloristikë. Përfaqësues i Shqipërisë është Ferdinand Bjanku.
Ky takim është organizuar nga shoqata SOLIDARIETA' VINCENZIANA

 


KORRIK 2001 

"UNA SERATA PER VOI" (NJË MBREMJE PËR JU) koncert i mbajtur nga Ferdinand Bjanku, pranë selisë së shoqatës "Nuove Armonie"

Në këtë koncert me mua bashkëpunoi Fabrizio...
www.fabriziobianchini.supereva.it


 

 

© Copyright Ferdinand Bjanku - Te gjithe te drejtat e riprodhimit te materialit te rezervuara