foto e zmadhuarfoto e zmadhuarfoto e zmadhuarfoto e zmadhuarfoto e zmadhuarfoto e zmadhuarfoto e zmadhuarfoto e zmadhuarfoto e zmadhuarfoto e zmadhuarFotot jane realizuar nga fotografi italian Silvio Mencarelli

Ky fotograf u paraqit sesionin e 6-te te Konkursit Nderkombetar te Fotografise "Marubi 2003" Tirane, Shqiperi me foton e mesiperme.
Kjo foto ndodhet e ekspozuar ne
Gallerine Kombetare te Arteve Tirane
ne ekspoziten Nderkombetare te Fotografise "
Marubi 2003"
5 prill - 5 Maj 2003,
organizuar nga
Ministria e Kulture, Rinise dhe Sporteve Shqiptare dhe Galleria e Kombetare e Arteve, Tirane - Shqiperi© Copyright Ferdinand Bjanku